Odabrani dobitnici nagrade “Maslačak znanja” za 2018. godinu
11.04.2018
Održan VI. Međunarodni andragoški simpozij
23.04.2018

Uživo pratimo Šesti Međunarodni andragoški simpozij

U Biogradu na Moru od 18. do 20. travnja 2018. održat će se, šesti po redu, Međunarodni andragoški simpozij u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, skup stručnjaka koji na stručnoj i znanstvenoj razini skrbe o obrazovanju odraslih.

  1. 4. 2018. u vremenu od 9:30 do 16:15 uživo pratite Šesti Međunarodni andragoški simpozij na poveznici

https://www.youtube.com/channel/UCIvAYNokNYfX-PkZOPiW8UA/live

Događanje će okupiti predstavnike 11 europskih zemalja, a glavne teme ovogodišnjeg Simpozija su „Cjeloživotno profesionalno usmjeravanje odraslih polaznika“ i „Korištenje informacijskih tehnologija za unaprjeđenje rada ustanova za obrazovanje odraslih“. Ovo je jedna od završnih aktivnosti na području stručnog usavršavanja trogodišnjeg ESF projekta „Promocija cjeloživotnog učenja“ (11.508.270,12 kn), putem kojeg je različite edukacije završilo oko 1500 nastavnika i voditelja obrazovanja iz ustanova za obrazovanje odraslih.

Kroz bogat program Simpozija istaknuti stručnjaci za obrazovanje odraslih će vas informirati, prenijeti svoja iskustva te vam omogućiti da steknete nova andragoška znanja i vještine i time kvalitetu posla koji obavljate podignete na još višu razinu. Sve navedeno ima za cilj kvalitetniji rad i pristup u radu s odraslim polaznicima te je jedan od važnih koraka u promjenama koje se događaju posljednje dvije godine u sustavu obrazovanja odraslih.

Detaljnije informacije dostupne su na stranici VI. Međunarodnog simpozija