1. „Danima strukovnih nastavnika“ započela reforma u strukovnom obrazovanju
29.03.2018
Uživo pratimo Šesti Međunarodni andragoški simpozij
13.04.2018

Odabrani dobitnici nagrade “Maslačak znanja” za 2018. godinu

 

U okviru Tjedna cjeloživotnog učenja dodjeljuju se i nagrade “Maslačak znanja“. Glavni cilj nagrade je isticanjem i promoviranjem životnih primjera odraslih polaznika različitih programa i oblika u

čenja potaknuti i motivirati sve građane/ke u Republici Hrvatskoj da se uključe u neki oblik učenja i obrazovanja. Nagrada se sastoji od male skulpture, povelje i vaučera u vrijednosti od 7.000,00 kuna za besplatno pohađanje programa obrazovanja po izboru dobitnika. Pokazalo se da upravo osobni primjeri pojedinaca koji su se, usprkos nepovoljnim uvjetima i okruženju koje nije uvijek bilo dovoljno poticajno, odlučili za obrazovanje, izuzetno motiviraju druge da krenu njihovim stopama.

Na prijedlog Povjerenstva za izbor dobitnika nagrade „Maslačak znanja“ za postignuća u učenju odraslih osoba, ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih donio je Odluku o dodjeli nagrade „Maslačak znanja“ za postignuća u učenju odraslih osoba. Dobitnici nagrade „Maslačak znanja“ za postignuća u učenju odraslih osoba za 2018. godinu su:

 

  1. Josipa Briški
  2. Boris Rozman
  3. Nadir Elhag

Nagrada se sastoji od male skulpture, povelje i vaučera od 7 000,00 kuna za pohađanje programa obrazovanja po izboru dobitnika. Nagrada će biti dodijeljena na svečanom otvorenju Tjedna cjeloživotnog učenja 1. listopada 2018. godine.

Ovim putem zahvaljujemo svim prijaviteljima i kandidatima koji su na Javni poziv uputili svoje prijedloge.

Odluku o dodjeli nagrade Maslačak znanja za postignuća u učenju odraslih osoba možete preuzeti ovdje.

Više o ovogodišnjim dobitnicima nagrade „Maslačak znanja“ možete pročitati na stranicama Maslačak znanja.