Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrade „Maslačak znanja“ za postignuća u učenju odraslih osoba
02.07.2019
Znanstveno predavanje
05.07.2019

Posjetite 11. Sajam cjeloživotnog učenja, jer vam se dolaskom otvara mogućnost besplatnog pohađanja programa obrazovanja!

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u okviru ESF-ova projekta „Promocija cjeloživotnog učenja“, provodi nacionalnu obrazovnu kampanju Tjedan cjeloživotnog učenja. U sklopu kampanje organizira se Sajam cjeloživotnog učenja koji će se ove godine održati 5. listopada 2019. (subota) od 10:00 do 14:00 sati na Maksimirskom perivoju (Park šuma Maksimir) u Zagrebu.

Na Sajmu će se prezentirati ustanove za obrazovanje odraslih Grada Zagreba, a posebno ističemo da će iste i ove godine posjetiteljima Sajma darovati mogućnost besplatnog pohađanja programa obrazovanja odraslih.

Pozivamo sve zainteresirane građane da posjete ovogodišnji Sajam cjeloživotnog učenja, pronađu nešto za sebe i svojim motivacijskim pismom pokušaju ostvariti mogućnost besplatnog pohađanja programa obrazovanja!

 

Sve novosti u vezi Tjedna cjeloživotnog učenja možete pratiti osim na našoj web stranici,  i na našim službenim profilima na društvenim mrežama (Facebook i Instagram).

Za sve dodatne informacije i upite možete se obratiti Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, elektroničkim putem na adresu tcu@asoo.hr  ili na tel. +385 (0)1 6126 730.