OBAVIJEST: DALJNJA UPUTA ZA PROVOĐENJE NASTAVE U FORMALNOM OBRAZOVANJU ODRASLIH
09.12.2020
Poziv na iskaz interesa za sudjelovanje na andragoškim radionicama
15.01.2021

Edukativne radionice digitalnog obrazovnog sadržaja prema priručniku „Učimo cjeloživotno učiti i poučavati“ (osposobljavanje andragoških djelatnika)

U sklopu projekta EPALE izrađene su i objavljene tri edukativne radionice digitalnog obrazovnog sadržaja prema priručniku „Učimo cjeloživotno učiti i poučavati“ (osposobljavanje andragoških djelatnika).

 

Edukativna radionica digitalnog obrazovnog sadržaja pod nazivom “Komunikacijske vještine” održana je u Obrtnoj tehničkoj školi u Splitu, a voditeljica radionice bila je Ružica Vorgić Krvavica.

Možete je pogledati na platformi EPALE na poveznici za resurs: https://epale.ec.europa.eu/…/epale-radionica…

ili na Youtube-u na: https://www.youtube.com/watch?v=Dj5z6gesy7w&feature=youtu.be

 

Edukativna radionica digitalnog obrazovnog sadržaja pod nazivom “Različite metode u nastavi” održana je u Tehničkoj školi Daruvar, a voditeljica radionice bila je Sanja Klubička.

Radionicu možete pogledati na platformi EPALE na poveznici za resurs: https://epale.ec.europa.eu/…/epale-radionica-razlicite…

ili na Youtube-u na: https://www.youtube.com/watch?v=PwIFc6hHRt8&feature=youtu.be

 

Edukativna radionica digitalnog obrazovnog sadržaja pod nazivom “Šest misaonih šešira” održana je na Sveučilištu u Zagrebu na Učiteljskom fakultetu, a voditelj radionice bio je Goran Lapat.

Radionicu možete pogledati na platformi EPALE na poveznici za resurs: https://epale.ec.europa.eu/…/epale-radionica-sest…

ili na Youtube-u na: https://www.youtube.com/watch?v=xAFPL6-9ZW8&feature=youtu.be