Poticanje čitanja u Obrtničkoj školi Požega
16.11.2017
Šesto izdanje Međunarodnog andragoškog simpozija
30.01.2018

Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrade “Maslačak znanja”

Objavljen je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrade Maslačak znanja za postignuća u učenju odraslih osoba koja će se dodjeljivati u okviru projekta Promocija cjeloživotnog učenja, Element 3 – Organizacija Tjedna cjeloživotnog učenja.

Za kandidate mogu biti predloženi svi pojedinci, državljani Republike Hrvatske, koji su sudjelovali i ostvarili rezultate u različitim aktivnostima obrazovanja, odnosno učenja (formalnog, neformalnog i informalnog), a rezultat su osobne inicijative te su ostvareni u posljednjih pet godina, neovisno o dobi, spolu, razini prethodno stečenog formalnog obrazovanja, socijalnom statusu ili nekim drugim obilježjima.

Prijedlozi za dodjelu nagrade podnose se u pisanome obliku, a moraju biti dostavljeni najkasnije do 31. ožujka 2018. godine, s naznakom „Za nagradu Maslačak znanja“ na elektroničku adresu: ksenija.banovic@asoo.hr  ili na adresu: Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, s naznakom „za nagradu Maslačak znanja“, Amruševa 4, 10 000 Zagreb.

Ovdje možete preuzeti Obrazac za prijavu kandidata za nagradu Maslačak znanja_2018.

Ista osoba, organizacija ili institucija može prijaviti jednu ili više osoba.

Prijedlozi za dodjelu Nagrade moraju biti dostavljeni najkasnije do 31. ožujka 2018. godine.

Nepravovremeni prijedlozi za dodjelu nagrade neće se razmatrati.

Promotivni film o  prošlogodišnjim dobitnicima nagrade Maslačak znanja možete pogledati ovdje, a s njihovim životnim pričama pobliže se upoznati ovdje.