EU i domaći fondovi za male i srednje poduzetnike
09.02.2023
Kozmetika po mjeri prirode
08.03.2023

Program XI. Međunarodnog andragoškog simpozija

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira XI. Međunarodni andragoški simpozij, koji će se održati od 22. do 24. veljače 2023. godine u Hotelu Le Méridien Lav, Grljevačka 2A, Podstrana, Split.

Simpozij se organizira u okviru ESF-ova projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II, Element 2: Jačanje kompetencija obrazovnog osoblja u ustanovama za obrazovanje odraslih.

Ovogodišnji Simpozij, kao i svi prethodni, bit će usmjeren na aktualne teme vezane uz obrazovanje odraslih poput vanjskog vrednovanja ustanova za obrazovanje odraslih kao jedan od važnih elemenata sustava osiguravanja kvalitete u obrazovanju odraslih, primjene novih pravilnika u obrazovanju odraslih i izrade standarda kvalifikacija.

Istaknuti stručnjaci za obrazovanje odraslih na međunarodnoj  i nacionalnoj razini informirat će sudionike o prethodno navedenim temama, prenijeti im svoja iskustva i tako omogućiti da steknu nova andragoška znanja i vještine s ciljem daljnjeg unaprjeđenja planiranja, razvoja, provedbe i praćenja sustava obrazovanja odraslih.  

Program XI. Međunarodnog andragoškog simpozija možete preuzeti na poveznici: XI. MAS – program.