“Digitalna kultura i odgovorno ponašanje”-radionica za učenike
07.10.2021
Održan IX. Međunarodni andragoški simpozij
25.10.2021

Program IX. Međunarodnog andragoškog simpozija

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira IX. Međunarodni andragoški simpozij, koji će se održati od 20. do 22. listopada 2021. godine u Termama Sveti Martin, Izvorska 3, Sveti Martin na Muri.

Simpozij se organizira u okviru ESF-ova projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II,   Element 2: Jačanje kompetencija obrazovnog osoblja u ustanovama za obrazovanje odraslih.

Ovogodišnji Simpozij, kao i svi prethodni, bit će usmjeren na aktualne teme vezane uz obrazovanje odraslih poput primjene modela mikrokvalifikacija u skladu s HKO-om, nacrt prijedloga novog zakona o obrazovanju odraslih te uspostavljanje sustava kvalitete u sustavu obrazovanja odraslih. Istaknuti stručnjaci za obrazovanje odraslih na međunarodnoj  i nacionalnoj razini informirat će sudionike o prethodno navedenim temama, prenijeti im svoja iskustva i tako omogućiti da steknu nova andragoška znanja i vještine s ciljem daljnjeg unaprjeđenja planiranja, razvoja, provedbe i praćenja sustava obrazovanja odraslih.  

Program IX. Međunarodnog andragoškog simpozija možete preuzeti OVDJE.