Podsjetnik: Ponovljeni JAVNI POZIV za angažman ustanova za obrazovanje odraslih u svrhu promocije cjeloživotnog učenja na regionalnoj razini u okviru ESF-ova projekta „Promocija cjeloživotnog učenja faza II“
15.03.2023
Cjeloživotno obrazovanje u obrtništvu
16.03.2023

POZIV USTANOVAMA ZA PRIJAVU DOGAĐANJA TIJEKOM 17. TJEDNA CJELOŽIVOTNOG UČENJA

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od 17. do 23. travnja 2023. godine u sklopu ESF projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II, organizira 17. Tjedan cjeloživotnog učenja, nacionalnu obrazovnu kampanju koja ima za cilj promovirati različite mogućnosti cjeloživotnog učenja u RH kao i neposredno i neformalno prenijeti poruku građanima o važnosti kontinuiranog obrazovanja i učenja.

Informiranje građana o tome kako sami mogu postati dio procesa cjeloživotnoga učenja te njihovo motiviranje da se na taj korak odvaže, okosnica je ovog kao i svih dosadašnjih Tjedana cjeloživotnog učenja.

S ciljem da i ovogodišnja kampanja privuče što veći broj građana, pozivamo vas da zajedničkim snagama organiziramo što veći broj događanja koja bi obuhvaćala različita tematska područja i ciljne skupine, a na kojima ćemo sudionicima na izravan način ukazivati na važnost cjeloživotnog učenja.

Molimo vas da događanja koja planirate provesti u sklopu kampanje prijavite putem poveznice koja se nalazi OVDJE.

 

Sve novosti vezane uz kampanju mogu se pratiti na službenoj internetskoj stranici http://www.cjelozivotno-ucenje.hr i na službenom Facebook profilu.

 

S poštovanjem,

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih