Lovac na znanje
12.09.2022
Ruke – Radionica usavršavanja tehnika šivanja i izrade tapiserija
12.09.2022

POZIV USTANOVAMA ZA PRIJAVU DOGAĐANJA TIJEKOM 16. TJEDNA CJELOŽIVOTNOG UČENJA

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od 26. rujna do 2. listopada 2022. godine u sklopu ESF projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II, organizira 16. Tjedan cjeloživotnog učenja, nacionalnu obrazovnu kampanju koja ima za cilj promovirati različite mogućnosti cjeloživotnog učenja u RH kao i neposredno i neformalno prenijeti poruku građanima o važnosti kontinuiranog obrazovanja i učenja.

Informiranje građana o tome kako sami mogu postati dio procesa cjeloživotnoga učenja te njihovo motiviranje da se na taj korak odvaže, okosnica je ovog kao i svih dosadašnjih Tjedana cjeloživotnog učenja.

S ciljem da i ovogodišnja kampanja privuče što veći broj građana, pozivamo vas da zajedničkim snagama organiziramo što veći broj događanja koja bi obuhvaćala različita tematska područja i ciljne skupine, a na kojima ćemo sudionicima na izravan način ukazivati na važnost cjeloživotnog učenja.

Molimo vas da događanja koja planirate provesti u sklopu kampanje prijavite putem poveznice koja se nalazi OVDJE.

 

Sve novosti vezane uz kampanju mogu se pratiti na službenoj internetskoj stranici http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/ i na službenom Facebook profilu.

 

S poštovanjem,

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih