NAJAVA 15. TJEDNA CJELOŽIVOTNOG UČENJA I 9. MEĐUNARODNOG ANDRAGOŠKOG SIMPOZIJA
13.07.2021
Izložba učeničkih radova pod nazivom “Održivi razvoj”
31.08.2021

POZIV USTANOVAMA ZA PRIJAVU DOGAĐANJA TIJEKOM 15. TJEDNA CJELOŽIVOTNOG UČENJA

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od 27. rujna do 3. listopada 2021. godine u sklopu ESF projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II, organizira 15. Tjedan cjeloživotnog učenja, nacionalnu obrazovnu kampanju koja ima za cilj promovirati različite mogućnosti cjeloživotnog učenja u RH kao i neposredno i neformalno prenijeti poruku građanima o važnosti kontinuiranog obrazovanja i učenja.

Informiranje građana o tome kako sami mogu postati dio procesa cjeloživotnoga učenja te njihovo motiviranje da se na taj korak odvaže, okosnica je ovog kao i svih dosadašnjih Tjedana cjeloživotnog učenja.

S ciljem da i ovogodišnja kampanja privuče što veći broj građana, pozivamo vas da zajedničkim snagama organiziramo što veći broj događanja koja bi obuhvaćala različita tematska područja i ciljne skupine, a na kojima ćemo sudionicima na izravan način ukazivati na važnost cjeloživotnog učenja.

S obzirom na specifičnu situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19 čiji utjecaj je vidljiv na svim gospodarskim, socijalnim i drugim razinama pa tako i sustavu obrazovanja, a čije trajanje je nemoguće predvidjeti, ovim putem vas pozivamo da, sukladno svim propisanim epidemiološkim mjerama, organizirate i prijavljujete vaša događanja koja ćete provoditi u sklopu ovogodišnjeg Tjedna cjeloživotnog učenja (kao na primjer radionice, predavanja, prezentacije, kazališne ili kino predstave, izložbe, sajmove, dane otvorenih vrata, webinare, također i sva ostala on-line događanja ili događanja koja ćete provoditi u vašoj ustanovi).

Molimo vas da događanja koja planirate provesti u sklopu kampanje prijavite putem poveznice koja se nalazi OVDJE.

Sve novosti vezane uz kampanju mogu se pratiti na službenoj internetskoj stranici http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/ i na službenom Facebook profilu.

Za sve dodatne informacije i upite možete se obratiti Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih – elektroničkim putem na adresu tcu@asoo.hr   ili na tel +385 (0)1 6126 730.

 

S poštovanjem,

 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih