Dani otvorenih vrata škole Dante – besplatni tečajevi stranih jezika
03.10.2018
Abakus igraonica za djecu
04.10.2018

Sajam cjeloživotnog učenja u Zagrebu 6. listopada

 

prilika za besplatan program obrazovanja!

 Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u okviru nacionalne obrazovne kampanje 12. Tjedan cjeloživotnog učenja pod motom Provježbaj mozak!zajedno s partnerima organizira Sajam cjeloživotnog učenja koji će se održati 6. listopada (subota) 2018. godine na platou Avenue Malla u Zagrebu od 10:00 do 14:00 sati.

Cilj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih je Sajmom prezentirati usluge obrazovnih ustanova u Gradu Zagrebu te potaknuti što veći broj osoba na uključivanje u različite programe učenja.

Ustanove za obrazovanje odraslih darovat će posjetiteljima Sajma mogućnost besplatnog pohađanja programa obrazovanja odraslih, a njihova ukupna vrijednost prelazit će 80.000,00 kuna. Kako ispuniti vaučer (motivacijsko pismo) i postati dadilja, voditelj projekata financiranih iz EU fondova, ECDL operater, maser, knjigovođa, kuhar/slastičar, instruktor sportskih programa, vozač motornoga vozila, njegovatelj, turističko-hotelijerski komercijalist ili frizer, tj. osvojiti vaučer za besplatno učenje stranoga jezika po izboru, tj. talijanskoga jezika u dentalnom turizmu ili radionicu prirodne kozmetike saznajte ovdje.

Na Sajmu će gostovati i promotori kampanje Oliver Mlakar i Marko Torjanac.

Više o kampanji i Sajmu cjeloživotnog učenja možete pronaći na stranicama cjelozivotno-ucenje.hr.

Za sve informacije i dodatne upite obratite se Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih: osoba za kontakt – Nives Vučić; M 091/519 71 04; e-adresa nives.vucic@asoo.hr.