Izrada tekstilnih igračaka
10.09.2018
Obrtna tehnička škola, Info radionica o mogućnostima prekvalifikacije i osposobljavanja kroz projekt Elektro SD
10.09.2018

Održana Svečanost uručivanja certifikata i potvrda polaznicima andragoških radionica Curriculum globALE

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizirala je 7. rujna 2018. u Hotelu Antunović u Zagrebu svečanost uručivanja certifikata i potvrda polaznicima andragoških radionica  Curriculum globALE.

Ovom prigodom dodijeljeni su certifikati i potvrde 141  andragoškom djelatniku koji je završio program unaprjeđenja andragoških kompetencija Curriculum globALE.

Kroz ciklus radionica za usavršavanje Curriculum globALE, koji se održavao u razdoblju od rujna 2017. do svibnja 2018. godine, ustanove za obrazovanje odraslih imale su na raspolaganju besplatne, ali vrlo ozbiljne i zahtjevne edukacije organizirane kroz pet modula. Ukupno 187 polaznika – voditelja obrazovanja i nastavnika u obrazovanju odraslih, pohađalo je ciklus radionica kroz osam grupa, i to tijekom 18 radnih dana, tj. 336 sati.

Na kraju ciklusa održano je i 79 završnih radionica polaznika (u obliku jednodnevnih radionica) kojima je obuhvaćeno dodatnih 1 185 polaznika.

Financiranje ovoga programa u iznosu od 2.024.496,29 kn osigurano je putem ESF-ova projekta Promocija cjeloživotnog učenja.

Fotogaleriju s događanja možete pogledati ovdje.