”Druge perspektive znanja” – radni posjet zavoda Burja – DAN 1
06.09.2021
”Druge perspektive znanja” – radni posjet zavoda Burja – DAN 3
06.09.2021

”Druge perspektive znanja” – radni posjet zavoda Burja – DAN 2

Mjesto

Umag

Naziv događanja:

''Druge perspektive znanja'' - radni posjet zavoda Burja - DAN 2

Datum i vrijeme događanja:

30.09.2021

10:00

Prostor odvijanja događanja:

Pučko otvoreno učilište ''Ante Babić'' Umag
Trgovačka ulica 6
Umag

Opis događanja:

Institut Burja neprofitna je i nevladina organizacija iz Rimskih Toplica u Sloveniji, fokusirani na provedbu obrazovnih programa usmjerenih na promicanje cjeloživotnog učenja te poboljšanih vještina i sposobnosti pripadnika manjina iz bivše Jugoslavije koji žive u Sloveniji.
Glavni cilj projekta je provesti 16-mjesečni obrazovni proces kroz mobilnosti, koji će se provoditi u suradnji s partnerskim organizacijama iz Hrvatske, Belgije i Srbije. S projektnim aktivnostima razmijenit će se dobre prakse kako potaknuti pripadnike manjina da sudjeluju u neformalnom obrazovanju, razvijati nove, inovativne i fleksibilne pristupe u području obrazovanja odraslih i sastati se s donositeljima odluka na EU razini. U širem smislu, ojačat će se međunarodna mreža i suradnja.
Drugog dana posjeta održat će se susret i radni sastanak predstavnika Grada Umaga, POU ''Ante Babić'' Umag, Zajednice Talijana ''Fulvio Tomizza'' Umag te Slovenskog kulturnog društva Ajda Umag sa predstavnicima Zavoda Burja. Na susretu će sve ustanove predstaviti svoje programe i aktivnosti, razmijenit će se iskistva i primjeri dobre prakse.

Organizator događanja:

Pučko otvoreno učilište ''Ante Babić'' Umag

Kontakt za sve informacije oko događanja:

info@uciliste-umag.hr
052/741-116