RADIONICE SURADNIČKOG UČENJA s temom Transdisciplinarnost kao pogled na svijet
19.09.2022
Što i kako u jesen da bi uživali zimi… PRIPREMA BILJAKA ZA PREZIMLJAVANJE
19.09.2022

Zero Waste u gastronomiji

Mjesto

Rijeka

Naziv događanja:

Zero Waste u gastronomiji

Datum i vrijeme događanja:

28.09.2022

12:00

Prostor odvijanja događanja:

Visoka poslovna škola PAR
Trg Riječke rezolucije 4
Rijeka

Opis događanja:

Cilj edukacije je podignuti svijest o važnosti pravilnog i s poštovanjem odnosa prema svim vrstama hrane. Kao što i statistički podaci govore s promjenama moramo krenuti od nas pa tako i u našem kućanstvu. S obzirom na porast cijena prehrambenih proizvoda i energenata a i nedostatka vremena potrebno je pravilno planirati obroke, potrebne količine namirnica, iskoristiti sve što nam namirnice nude te pri tome uštediti što više energije i vremena. Širenjem znanja o normativima koji su dovoljni za pripremu pojedinog obroka i mogućnosti brže i kvalitetnije pripreme pojedinog jela uz korištenje dostupne moderne tehnologije direktno se doprinosi povećanju svijesti o samoj zaštiti okoliša.

Organizator događanja:

Visoka poslovna škola PAR

Kontakt za sve informacije oko događanja:

edukacije@par.hr
+385 51 327 037