Zero Waste u gastronomiji
19.09.2022
FUNKCIONALNO UČENJE za djecu i odrasle!
19.09.2022

Što i kako u jesen da bi uživali zimi… PRIPREMA BILJAKA ZA PREZIMLJAVANJE

Mjesto

Poreč

Naziv događanja:

Što i kako u jesen da bi uživali zimi... PRIPREMA BILJAKA ZA PREZIMLJAVANJE

Datum i vrijeme događanja:

28.09.2022

18.00

Prostor odvijanja događanja:

Pučko otvoreno učilište Poreč - foaje kazališta
Narodni trg 1
Poreč

Opis događanja:

Što i kako u jesen da bi uživali zimi... PRIPREMA BILJAKA ZA PREZIMLJAVANJE

Jesen je doba godine koje nam donosi cijeli spektar boja u naš vidokrug, čišćenje povrtnjaka od ljetnih usjeva, berbu grožđa, a kasnije i maslina... Dani su sve kraći, zrake Sunca sve nas slabije griju... a nakon šarene jeseni dolazi nam siva, tmurna i mirna zima...

Da nam zima ne bi bila takva, sad je pravo vrijeme da u vrtu, povrtnjaku, našem domu odradimo neke radove koji će u zimskim mjesecima unijeti boju u naše okruženje
Koje povrtne kulture, cvijeće i ukrasne grmove možemo sijati i saditi ujesen da bi nas uveseljavale i iznenađivale u zimskim danima... što unijeti u dom i kako jesenskim bojama, plodovima i dekoracijama lagano ući u zimske čarolije...
Izmijenimo pokoji dobar recept za podizanje imuniteta, raspoloženja, za ukusno zimsko jelo, slasticu i topli napitak... ili "kratki" gutljaj koji će nam zagrijati tijelo i duh ...

Voditeljica: Vedrana Kalac, dipl.ing. agronomije

Organizator događanja:

Pučko otvoreno učilište Poreč

Kontakt za sve informacije oko događanja:

ana.cehic-anic@poup.hr
0914322635