Izrada papirnatih ukrasa, tzv. kinča
28.09.2022
RADIONICA ZA 3D MODELIRANJE NA RAČUNALU
29.09.2022

Službeno je otvoren 16. Tjedan cjeloživotnog učenja

Aktivnosti 16. Tjedna cjeloživotnog učenja, koji se održava od 26. rujna do 2. listopada 2022., započele su u ponedjeljak, 26. rujna 2022. godine Svečanim otvorenjem u Domu kulture u Bjelovaru. Svima prisutnima obratili su se: Ivana Hrpalo, ravnateljica Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar, Nenad Martinovski, predsjednik Gradskog Vijeća grada Bjelovara, Andrea Prugovečki Klepac, pročelnica UO za društvene djelatnosti i obrazovanje Bjelovarsko-bilogorske županije te Mile Živčić, ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih koji je i službeno otvorio ovogodišnji Tjedan cjeloživotnog učenja.

Dodijeljene su nagrade “Maslačak znanja” za postignuća u učenju odraslih osoba i Priznanja za doprinos razvoju obrazovanja odraslih. Dobitnici nagrade “Maslačak znanja” za 2022. godinu su: Darija Buljan, Marinela Boras i Matea Doner, osobe su koje su odlučile proširiti svoja znanja i vještine te unatoč svim okolnostima raditi na sebi i svome razvoju. Ovogodišnji dobitnik Priznanja za znanstveni doprinos razvoju obrazovanja odraslih je prof. dr. sc. Goran Lapat, dok su dobitnici Priznanja za stručni doprinos razvoju obrazovanja odraslih mr. sc. Ksenija Krušelj i Dražen Maksimović, dipl. ing.

Fotografije sa svečanog otvorenja 16. Tjedna cjeloživotnog učenja možete pogledati OVDJE.

Nakon svečanog otvorenja, sa svrhom približavanja ideje o cjeloživotnome učenju ciljnim skupinama ove kampanje, održao se i 14. Sajam cjeloživotnog učenja u središnjem gradskom parku Bjelovar. Na Sajmu su brojne ustanove za obrazovanje odraslih predstavile javnosti programe obrazovanja odraslih koje provode, nudeći već tradicionalno i vaučere za besplatno pohađanje jednog od obrazovnih programa.

Fotografije s 14. Sajma cjeloživotnog učenja možete pogledati u galeriji.

 

Sve novosti mogu se pratiti na službenoj internetskoj stranici www.cjelozivotno-ucenje.hr i na službenim profilima na društvenim mrežama (Facebook i Instagram).

Događanja u sklopu 16. Tjedna cjeloživotnog učenja možete pregledati na interaktivnoj mapi.

 

Hvala svima koji su svojom nazočnošću uveličali naše događanje!