Radionica: Čokoladni puding bez glutena
01.10.2025
Dramske metode u radu s djecom kroz pričanje priča
01.10.2025

Proizvodnja ćevapa i pljeskavica

Događanje zatvorenog tipa.

Mjesto

Požega

Naziv događanja:

Proizvodnja ćevapa i pljeskavica

Datum i vrijeme događanja:

01.10.2025

9:45

Prostor odvijanja događanja:

Poljoprivredno-prehrambena škola Požega
Ratarnička 3
Požega

Opis događanja:

Cilj radionice je razviti kod učenika praktične vještine u obradi mesa i pripremi tradicionalnih proizvoda te povezati teorijsko znanje o higijeni, tehnologiji obrade i kulinarskoj kulturi s praktičnim radom. Učenici će naučiti razlikovati svinjsko i goveđe meso prema teksturi i masnoći, usvojiti tehnike mljevenja, miješanja i oblikovanja proizvoda te zajednički analizirati i degustirati vlastite proizvode.

Organizator događanja:

Poljoprivredno-prehrambena škola Požega

Kontakt za sve informacije oko događanja:

ured@ss-poljoprivrednoprehrambena-pozega.skole.hr
034/274-324