Događanja u povodu Dana planeta Zemlje, radionice zaštite i spašavanja, prezentacija broja 112
21.03.2023
Radionica “RECIKLIRANJEM DO EURA”
22.03.2023

Održana Svečanost uručivanja potvrda polaznicima IV. ciklusa andragoških radionica

Svečanost uručivanja potvrda polaznicima IV. ciklusa andragoških radionica održana je 20. ožujka 2023. u Hotelu Westin u Zagrebu.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih je kroz ESF projekt Promocija cjeloživotnog učenja faza II organizirala četiri ciklusa andragoških radionica koje je završilo ukupno 100 sudionika. Andragoške radionice organizirane su s ciljem jačanja kompetencija i poticanja na razmjenu znanja među obrazovnim osobljem koji rade u ustanovama za obrazovanje odraslih. Edukacije su se provodile kroz program Curriculum globALE koji obuhvaća pet tematskih osnovnih modula u trajanju od osamnaest radnih dana, odnosno 336 sati. Obrađene su sljedeće teme: Pristup obrazovanju odraslih, Planiranje, organizacija i evaluacija u obrazovanju odraslih, Učenje i poučavanje odraslih, Komunikacija i grupna dinamika u obrazovanju odraslih i Metode obrazovanja odraslih.

Polaznici IV. ciklusa održali su 9 završnih radionica (u obliku jednodnevnih radionica) kojima su obuhvaćeni dodatni sudionici iz ustanova za obrazovanje odraslih i srednjih strukovnih škola i tako je napravljena izvrsna diseminacija što je zasigurno dalo i dodatnu vrijednost sustavu obrazovanja odraslih, a na završnim radionicama sudjelovalo je ukupno oko 150 sudionika.

Fotografije s održane Svečanosti uručivanja potvrda možete pogledati u FOTOGALERIJI.