Radionica: Kako eterična ulja djeluju na pamćenje?
29.09.2021
Radionica Etika u sportu
29.09.2021

Održana Svečanost uručivanja potvrda polaznicima andragoških radionica u sklopu ESF projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizirala je 27. rujna 2021. u Poduzetničkom inkubatoru PISMO 2 u Novskoj Svečanost uručivanja potvrda polaznicima andragoških radionica koje su se održavale u sklopu ESF projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II.

Ovom prigodom potvrde je primilo 50 andragoških djelatnika koji su uspješno završili andragoške edukacije s ciljem jačanja kompetencija obrazovnog osoblja u ustanovama za obrazovanje odraslih.

Kroz dva ciklusa radionica za usavršavanje, koji su se održali u razdoblju od ožujka do srpnja 2021. godine, polaznici su imali na raspolaganju besplatne, ali vrlo ozbiljne i zahtjevne edukacije organizirane kroz pet modula. Edukacije su trajale 18 radnih dana, tj. 336 sati.

Na kraju oba ciklusa održane su i 23 završne radionice (u obliku jednodnevnih radionica) kojima je obuhvaćeno dodatnih 345 polaznika iz ustanova za obrazovanje odraslih i srednjih strukovnih škola i tako je napravljena izvrsna diseminacija što je zasigurno dalo i dodatnu vrijednost sustavu obrazovanja odraslih.

Financiranje ovih andragoških radionica u iznosu od 500.000,00 kn osigurano je putem ESF-ova projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II.

Fotogaleriju s događanja možete pogledati ovdje.