Poziv na prijavu za X. Međunarodni andragoški simpozij
09.05.2022
Održan X. Međunarodni andragoški simpozij
01.06.2022

Program X. Međunarodnog andragoškog simpozija

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira X. Međunarodni andragoški simpozij, koji će se održati od 25. do 27. svibnja 2022. godine u Termama Tuhelj, Ljudevita Gaja 4, Tuheljske Toplice, 49215 Tuhelj.

Simpozij se organizira u okviru ESF-ova projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II,   Element 2: Jačanje kompetencija obrazovnog osoblja u ustanovama za obrazovanje odraslih.

Ovogodišnji Simpozij, kao i svi prethodni, bit će usmjeren na aktualne teme vezane uz obrazovanje odraslih poput planiranja i programiranja u obrazovanju odraslih, inovativnog planiranja u osnovnom obrazovanju odraslih uz pomoć Erasmus projekata, pozicije obrazovanja odraslih unutar aktualnih EU politika i mikrokvalifikacija u EU, novog Zakona o obrazovanju odraslih, praktične provedbe vaučera u obrazovanju odraslih te radionica izrade standarda kvalifikacija za potrebe obrazovanja odraslih.

Istaknuti stručnjaci za obrazovanje odraslih na međunarodnoj  i nacionalnoj razini informirat će sudionike o prethodno navedenim temama, prenijeti im svoja iskustva i tako omogućiti da steknu nova andragoška znanja i vještine s ciljem daljnjeg unaprjeđenja planiranja, razvoja, provedbe i praćenja sustava obrazovanja odraslih.  

 

Okvirni program X. Međunarodnog andragoškog simpozija možete preuzeti OVDJE.