Interaktivna izložba prezentacije rada vacuum forming uređaja za izradu kalupa za odljevak
15.09.2022
Igrifikacija u nastavi
16.09.2022

Predavanje: Kako se “dobro” zaposliti?

Mjesto

Čakovec

Naziv događanja:

Predavanje: Kako se "dobro" zaposliti?

Datum i vrijeme događanja:

04.10.2022

10:00

Prostor odvijanja događanja:

Razvojno-edukacijski centar za metalsku industriju - Metalska jezgra Čakovec
Bana Josipa Jelačića 22D
Čakovec

Opis događanja:

Iskusan programer Zoran Kadežabek na zanimljiv će način mladima prenijeli svoja poslovna iskustva te dati brojne korisne savjete i poticaj mladima za ulazak na tržište rada.

Predavanje je namijenjeno studentima, a pokriva teme: zapošljavanje, samozapošljavanje, osnivanje startupa.
Tijekom predavanja studenti, učenici i ostali zainteresirani imat će priliku steći znanja o tome kako se prijaviti na natječaj, napisati dobar životopis i motivacijsko pismo, istaknuti se na razgovoru za posao, kako i zašto slati "hladnu prijavu". Tokom predavanja također će biti predstavljene dobre i loše strane karijere, te će se pokušati odgovoriti na najvažnije pitanja prilikom zapošljavanja - koje poslove birati, a koje izbjegavati; gdje se zaposliti; koja su tražena zanimanja; koja su zanimanja trenutno dobro, a koja loše plaćena; važnost iskustva, stručnosti i obrazovanja prilikom zapošljavanja.
Uz to, dionici će saznati što od njih očekuju poslodavci, kako upravljati svojom karijerom te dobiti potrebne informacije za uspjeh na studiju i poslu.

Ovo predavanje je odlična prilika da mladi na početku svoje karijere doznaju kako mogu iskoristiti znanje s fakulteta na tržištu rada. Studenti koji već znaju što žele raditi mogu se dodatno informirati o konkretnim prilikama na tržištu i radu određenih tvrtki. S druge strane, oni koji još nisu sigurni čime se sve mogu baviti mogu doznati više o trendovima na tržištu.

Organizator događanja:

Razvojno-edukacijski centar za metalsku industriju - Metalska jezgra Čakovec

Kontakt za sve informacije oko događanja:

zoran@metalskajezgra.hr
0913726000