Radionica o cyberbullyingu
22.03.2022
UČENJE I POUČAVANJE ODRASLIH
24.03.2022

EPALE video – vodič za korištenje platforme EPALE

Vodič za korištenje platforme EPALE izradio je Loomi studio iz Novske u sklopu projekta EPALE, a namijenjen je svim korisnicima platforme u svrhu što lakšeg snalaženja prilikom registracije, objave novih vijesti, sadržaja i događanja, pronalaženja partnera i slično. Na temelju ovog vodiča bit će izrađen i Priručnik za korištenje elektroničke platforme za obrazovanje odraslih koji će biti tiskan u 300 primjeraka.

Glavni cilj projekta EPALE je promocija platforme na način da se nastoji približiti široj zajednici obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj tako da ih se motivira da postanu aktivni članovi višejezične, dinamične i interaktivne platforme koju čini zajednica stručnjaka u obrazovanju odraslih. Ciljne skupine nacionalnoga projekta su ustanove koje provode i formalno i neformalno obrazovanje odraslih, nastavnici, znanstvenici, novinari, predstavnici javnih institucija i ostali stručnjaci u području obrazovanja odraslih.

Posjetite nas, registrirajte se i priključite se zajednici stručnjaka u obrazovanju odraslih na platformi EPALE: https://ec.europa.eu/epale/. Predstavite se, objavite članak ili blog, ostavite komentar. Pronađite korisne informacije koje će Vam pomoći u svakodnevnom radu, nove partnere za projekte i otvorite nove mogućnosti za sebe.

Vama i Vašoj organizaciji želimo dobrodošlicu!

Vodič za korištenje platforme EPALE možete pogledati OVDJE.