Brošura 10. Tjedan cjeloživotnog učenja
09.05.2017

Peti Međunarodni andragoški simpozij

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih po peti put organizira Međunarodni andragoški simpozij koji će se ove godine održati od 17. do 19. svibnja u Biogradu na Moru. Kao i prethodnih godina ovo će biti prilika svima koji rade u obrazovanju odraslih da se upoznaju s najnovijim trendovima na ovom području i aktualnostima iz politika obrazovanja odraslih na nacionalnoj i europskoj razini te s brojnim primjerima dobre prakse i iskustvima iz cijele Europe.

Kroz bogat program simpozija istaknuti stručnjaci za obrazovanje odraslih informirat će sudionike, prenijeti im svoja iskustva, omogućiti stjecanje novih andragoških znanja i vještina, čime će kvalitetu posla koji obavljaju podignuti na još višu razinu.

​Europska dimenzija simpozija ove godine dodatno je naglašena s obzirom na to da se njegova organizacija i provedba financiraju sredstvima iz Europskog socijalnog fonda kroz projekt Promocija cjeloživotnog učenja.Clash of Clans Online Hack and Cheat

Agencija osigurava besplatno sudjelovanje (smještaj, kotizaciju, doručak + 1 obrok po danu, pauze za kavu) za 150 predstavnika ustanova za obrazovanje odraslih i srednjih strukovnih škola.

Sve informacije vezane uz Međunarodni andragoški simpozij bit će dostupne naknadno na stranici:  http://simpozij2017.weebly.com/

ZA sve dodatne informacije ili pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju te nas možete kontaktirati na telefonski na broj: 01 6274 625 (Nives Novak).