PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Zagrebačka županija

Mjesto: Jastrebarsko
Naziv događanja: Tablet edukacija
Prostor događanja: Centar za kulturu Jastrebarsko
Vrijeme događanja: 28.9., 10:00-12:00
Opis događanja: Mnogi građani imaju mobilni uređaj - pametni mobitel i(li) tablet, ali na njemu koriste samo najosnovnije funkcije. Uglavnom znaju postaviti status na Facebooku, sliku, tekst ili video. Svima koji žele znati više Centar za kulturu Jastrebarsko omogućit će edukaciju rada na tabletu. Kratkim tečajem polaznici će steći dovoljna znanja i vještine za samostalno korištenje tableta baziranog na androidu. Naučit će kako pravilno preuzeti i instalirati aplikaciju koja vam je potrebna, te kako se snaći i najbolje iskoristiti svoj pametni mobitel ili tablet.
Mnoštvo je još funkcija ili mogućnosti koji ovi uređaji pružaju: može se chatati preko IM servisa ili koristiti Viber, WhatsUp ili neku treću aplikaciju za komunikaciju. Mogu se pisati dokumenti na mobitelu ili tabletu, mogu se čitati knjige. Naravno, odabirom neke aplikacije ili servisa ispisani dokument može se poslati mailom u pokretu. Moguće je konvertirati dokument u PDF format, ispisati dokument na pisaču ukoliko je dostupan preko Wifi mreže. Dokumente napisane na tabletu moguće je, pored slanja na mail, arhivirati na mnoštvu Cloud servisa. Za sve ove servise na raspolaganju su besplatne ili komercijalne aplikacije u zavisnosti od platforme uređaja.
Naziv organizatora: Centar za kulturu Jastrebarsko
Kontakt osoba organizatora: Tomislav Pavić
Email adresa kontakt osobe: tomislav.pavic@czk-jastrebarsko.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 6272-962
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.