PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Zadarska županija

Mjesto: Gradska knjižnica Zadar
Naziv događanja: „Filozofija i rock glazba“- prezentacija niza radionica za sve zainteresirane (+15)
Prostor događanja: Multimedijalna dvorana
Vrijeme događanja: 01.10.2015. u 18:00
Opis događanja: Može li glazba mijenjati svijest, a time i svijet? Rock glazba kao takva postala je jedan od temelja kulture i umjetnosti zapadne hemisfere. Cilj ovog projekta je s mladim ljudima raspravljati o nekim temeljnim životnim vrijednostima kroz glazbene i tekstualne kreacije rock umjetnika. Naime, u rock glazbi postoji mnoštvo zanimljivih tekstova o temama poput: prijateljstva, ljubavi, identiteta, demokracije, pravednosti i pravde, biti same umjetnosti, dobru i zlu, moralnom i nemoralnom, ispravnom i neispravnom, ali i o samo smislu rock glazbe kao umjetnosti, glazbe i stila života. Dakle u rock poetici možemo pronaći temeljna životna pitanja, koja zahtijevaju refleksiju koju je potrebno prenijeti u kvalitetan dijalog. U ovim radionicama rock pjesme su stimulans za raspravu o bitnim stvarima ljudskog života. Cilj jest potaknuti sudionike na dublje promišljanje o temeljnim vrijednostima, ali i upoznati ih s poviješću i važnosti rock glazbe.
Naziv organizatora: Udruga "Mala filozofija"
Kontakt osoba organizatora: Bruno Ćurko
Email adresa kontakt osobe: mala.filozofija@gmail.com
Telefonski broj kontakt osobe: 095/908-0212
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.