PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Zadarska županija

Mjesto: Gradska knjižnica Zadar
Naziv događanja: Radionica "Pogled u vlastito mišljenje" (za djecu 9-11 godina)
Prostor događanja: Multimedijalna dvorana
Vrijeme događanja: 30.09.2015 u 18:00
Opis događanja: Umjetničkim primjerima iz glazbe, slikarstva i književnosti, zabavnim raspravama i poticanjem dječje prirodne znatiželje, vaši mališani će dobiti priliku za oblikovanjem i izricanjem vlastitog mišljenja. Kroz zabavu i druženje, putem inovativnih metoda, razvijati će kritičko i kreativno mišljenje. Osim vlastitog mišljenja, na radionicama se razvijaju i komunikacijske i argumentacijske vještine te sposobnost za kreativna rješenja različitih problema.
Osim naših malih i velikih sudionika, radionice Male filozofije prepoznale su i stručne institucije pa je tako 2009. godine program Male filozofije dobio pozitivno mišljenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa opisujući ga kao: »vrlo dobar i inovativan, ponajprije zbog njegove kvalitete, ali i pokušaja da se djecu od rane dobi usmjeri prema analitičnome i kreativnom mišljenju«.

Godinu dana nakon, Udruga je osvojila drugo mjesto za kreativni i inovativni edukacijski program “Pogled u vlastito mišljenje” na godišnjim danima kreativnosti i inovativnosti u organizaciji Udruge Mrak.
Godine 2011., volonteri Udruge osvojili su nagradu »Uključi se« u sklopu rada u Udruzi “Mala filozofija” za doprinos pozitivnoj društvenoj promijeni koju dodjeljuje Mreža mladih Hrvatske u suradnju s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Program je također dobio podršku od strane inozemnih stručnjaka filozofije za djecu.
Naziv organizatora: Udruga "Mala filozofija"
Kontakt osoba organizatora: Bruno Ćurko i Marija Kragić
Email adresa kontakt osobe: mala.filozofija@gmail.com
Telefonski broj kontakt osobe: 095/908-0212
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.