PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Zadarska županija

Mjesto: Zadar
Naziv događanja: Sajam obrazovanja-Aikido klub Zadar
Prostor događanja: Zadar, Narodni trg
Vrijeme događanja: 29.09.2015. od 10h
Opis događanja: Aikido klub Zadar predstavit će se na sajmu obrazovanja sa svojim programima vježbanja Aikidoa i Tai Chi Chuana.
Već šesnaestu godinu za redom održava se tako prva u Hrvatskoj Aikido škola za djecu i mlade (od 6 do 12 godina) sa specifičnim programom kojim se djeci i mlađem uzrastu približavaju osnovna načela ove japanske borilačke vještine, koordinacije pokreta i, vještine kretanja i disanja, razvijanje smirenosti, samopouzdanja i koncentracije. Poseban dio su igre za razvijanje kooperativnosti i timskog rada u skladu s principima aikidoa. Osim toga mladi vježbači proći će i malu školu osnova japanskog jezika. U Aikido školi za djecu i mlade - koja je polazište za kasniji rad mladih s odraslim aikidokama - osnova je vježbanje borilačke vještine neagresivnim pristupom gdje se djeca uče tehnikama samoobrane bez upotrebe suvišne sile.
Naziv organizatora: POU Erudio
Kontakt osoba organizatora: Ina Gulan Kadić
Email adresa kontakt osobe: ina@erudio.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 098/429-226
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.