PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Varaždinska županija

Mjesto: Varaždin, Kukuljevićeva 12
Naziv događanja: Radionice informatičke podrške pri korištenju IT alata: Tablični izračuni
Prostor događanja: CISOK Varaždin
Vrijeme događanja: 30.09.2015.
Opis događanja: U organizaciji Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Varaždin, a u suradnji s Centrom za mlade grada Varaždina (VAKUUM), pruža se prilika za upoznavanje osnova računalne pismenosti u tri koraka! Tri radionice, tri alata – za razvoj vještina za osobnu i poslovnu primjenu.
Radionice ne postavljaju dobne granice i ne zahtijevaju iznimno prethodno znanje korištenja računalom, osim temeljnog (početničkog) poznavanja rada s računalom. Broj polaznika ograničen je na 8 osoba po radionici. Svaka radionica zasebna je cjelina - moguće je prisustvovati samo jednoj, dvije ili na sve tri radionice.
Korištenje matematičke moći računala i snalaženje u brojkama i formulama u svrhu vođenja osobnih financija, najrazličitijih izračuna ili grafičkog prikaza podataka ne mora biti bauk te je osnovna znanja za realizaciju navedenog moguće dobiti upravo na ovoj radionici.
Naziv organizatora: CISOK Varaždin i Centar za mlade grada Varaždina
Kontakt osoba organizatora: Sanja Ježić
Email adresa kontakt osobe: cisok-varazdin@hzz.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 042 302 179
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.