PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Šibensko - kninska županija

Mjesto: Knin
Naziv događanja: Okrugli stol "Dobro je učiti"
Prostor događanja: Pučko otvoreno učilište Knin
Vrijeme događanja: 28.9.2015. u 11:00 sati
Opis događanja: Okrugli stol se nadovezuje se na lokalnu analizu tržišta rada koju je POU Knin izradio u sklopu EU projekta „Razvoj vještina POU Knin“. Sudionici su predstavnici Grada Knina, HZZ, obrtničke i gospodarske komore, udruga, srednjih škola, Crvenog Križa, Kninskog Muzeja,.. Razgovarat će se o povezanosti/odnosu obrazovanja odraslih i potreba tržišta rada, odnosno na lokalnoj razini ulozi POU Knina. Neke od tema o kojima će se razgovarati: Iskustvo sudionika u zapošljavanju u vlastitim tvrtkama, poduzećima, ustanovama, udrugama; Kako bolje surađivati (primjeri dobre prakse); Preporuke o potencijalnim programima koje POU Knin treba razvijati u svrhu što bolje povezanosti osoba koje traže (novi) posao i lokalnih potreba tržišta rada.
Naziv organizatora: Pučko otvoreno učilište Knin
Kontakt osoba organizatora: Sandra Žulj
Email adresa kontakt osobe: voditelj@pou-knin.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 022 662 400
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.