PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Šibensko - kninska županija

Mjesto: Knin
Naziv događanja: Dani otvorenih vrata i radionice za nezaposlene
Prostor događanja: Pučko otvoreno učilište Knin
Vrijeme događanja: 29.9. i 30.9. 2015.
Opis događanja: Dani otvorenih vrata će se održavati od 09:00 do 14:00 sati. Građankama i građanima će pružiti dodatne informacije o programima koje POU Knin provodi (uvjetima upisa i načinu izvođenja nastave i ostalim detaljima). POU Knin dobiva povratnu informaciju o tomu koji programi su najzanimljiviji za potencijalne buduće polaznike.
Zanimljiva su nam i mogući upiti za programe koje još nemamo u ponudi, tako da možemo i na taj način pratiti trendove i što bolje povezati obrazovanje i potrebe tržišta rada.
Radionice za nezaposlene će se održavati od 10:00 do 12:00 u informatičkom kabinetu POU Knina. Radionice će se izvoditi u suradnji sa HZZ-om i Udrugom ZvoniMir.
Dvije radionice za skupine po 10 korisnik. Teme radionica: kako napisati kvalitetan životopis i zamolbu za posao te načini pronalaženja posla. Prezentacija i radionica gdje će korisnici izrađivati svoj životopis, pisati zamolbe,..
Naziv organizatora: Pučko otvoreno učilište Knin
Kontakt osoba organizatora: Sandra Žulj
Email adresa kontakt osobe: voditelj@pou-knin.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 022 662 400
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.