PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Primorsko - goranska županija

Mjesto: Rijeka
Naziv događanja: DAN OTVORENIH VRATA- POKAZNA RADIONICA K.E.Š.-A ZA MLADE PODUZETNIKE
Prostor događanja: DOM MLADIH, Laginjina 15
Vrijeme događanja: 18.00- 19.00
Opis događanja: Dom mladih gradska je ustanova za organizaciju slobodnog vremena djece i mladih. U srijedu 30. rujna 2015. otvaramo svoja vrata svima koji žele zaviriti u dio aktivnosti koji Dom mladih nudi.
Od 18.00h-19.00h održat će se pokazna radionica K.E.Š. programa.
K.E.Š. je skraćenica od Kreativno Edukativne Škole za mlade poduzetnitke i projekt je Grada Rijeke i Doma mladih, a namijenjen je učenicima 7. i 8. razreda OŠ s ciljem razvoja poduzetničkih kompetencija mladih i podizanja poduzetničke kulture. Redovne radionice odvijaju se u Domu mladih tokom cijele školske godine i u potpunosti su besplatne, jer troškove pokrivaju Grad Rijeka i Dom mladih. Polaznici radionica imaju i prednost upisa na radionice tokom školskih praznika koje se odvijaju u Domu mladih na temu Tvornica igračaka, a mogu biti i sudionicima zabavne vikend-škole poduzetništva u Staroj Sušici te raditi na osmišljavanju samostalnih poduzetničkih projekata.
Na radionicama se nastoji da polaznici kroz igru i zabavu nauče osnove o poduzetništvu, ali i da razvijaju osobine potrebne jednom uspješnom poduzetniku – kreativnost, inovativnost, znatiželjnost, samopouzdanost, upornost i usmjerenost cilju, sposobnost donošenja odluka i preuzimanja rizika, potrebu za postignućem i naravno spremnost na naporan rad.
Za sudjelovanje potrebno je izvršiti prijavu putem e-maila na info@dom-mladih.hr . U e-mailu potrebno ostaviti slijedeće podatke: ime i prezime polaznika, razred, škola, kontakt roditelja s napomenom prijava za radionicu “K.E.Š.”. Nekoliko dana prije početka radionice kontaktirat će vas stručna suradnica za programe Iva Marčelja te potvrditi prijavu. Prijave traju do popunjenja grupe.
Naziv organizatora: DOM MLADIH
Kontakt osoba organizatora: Iva Marčelja
Email adresa kontakt osobe: info@dom-mladih.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 051/512-715
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.