PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Primorsko - goranska županija

Mjesto: Narodno učilište Rijeka
Naziv događanja: Radionica "Pravi posao za mene"
Prostor događanja: Narodno učilište Rijeka
Vrijeme događanja: 31.9.2015. od 12.00-13.30
Opis događanja: Nije svaki posao za svakoga, to svi znamo. Ako odaberemo školovanje i posao koji nam "ne leži" biti će nam teško savladati ga, nikad ga nećemo raditi dobro kao drugi niti ćemo u njemu uživati. Užitak je gledati "rođene konobare" ili "rođene trgovce" koji s lakoćom obavljaju svoj posao i dobro se osjećaju u svojoj koži.

Ali, kako prepoznati za što smo mi rođeni? I što ako i imamo "posao iz snova", ali za njega nema školovanja ili ga tržište ne traži. Kako pronaći alternativu, upoznati sebe i odabrati nešto u čemu ćemo biti izvrsni i u čemu ćemo uživati.

Na ovoj radionici razmotrit ćemo što sve treba uzeti u obzir kada biramo svoju buduću karijeru, školovanje ili posao i na koji način to možemo ispitati kod sebe.
Naziv organizatora: Edukacijsko savjetodavni centar Rijeka
Kontakt osoba organizatora: Alen Marot
Email adresa kontakt osobe: optimum@centaroptimum.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 0915220332
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.