PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Primorsko - goranska županija

Mjesto: Rijeka
Naziv događanja: Tjedan cjeloživotnogaučenja u objektima Rijeka sporta (Astronomski centar Rijeka i Bazeni Kantrida)
Prostor događanja: Astronomski centar Rijeka, Bazeni Kantrida
Vrijeme događanja: 2015. godine
Opis događanja: Program u Astronomskom centru Rijeka, Rijeka sport d.o.o.:
posjetitelji riječkog digitalnog planetarija, koji se nalazi u sklopu Astronomskog centra Rijeka, jedinog takve vrste u Hrvatskoj ali i u regiji,od utorka do subote u večernjim terminamogu učiti o novostima u astronomiji, podmorju, fizici, biologiji i dr. i to kroz interaktivne projekcije (live prezentacije) i filmove. Sve projekcije filmova sinkronizirane su na hrvatski jezik, a ovisno o filmu, glasovi su snimljeni s poznatim hrvatskim glumcima, radijskim voditeljima i sl.: http://www.rijekasport.hr/Default.aspx?sec=807.

Program na Bazenima Kantrida, Rijeka sport d.o.o.:
plivanje se smatra jednim od najkompletnijih oblika vježbanja, a Bazeni Kantrida omogućuju posjetiteljima svih dobnih uzrasta (od beba do umirovljenika) korištenje pet plivališta kao i druge sadržaje kao što su fitness, wellness, restoran, caffe barove i drugo. Termine za građanstvo možete pronaći na: http://www.rijekasport.hr/Default.aspx?art=131&sec=773.

Pronađite nas i na Facebook fan stranicama Bazeni Kantrida i Astronomski centar Rijeka.
Naziv organizatora: Rijeka sport d.o.o.
Kontakt osoba organizatora: Amra Fajić
Email adresa kontakt osobe: prodaja@rijekasport.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 051/406-440
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.