PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Osječko - baranjska županija

Mjesto: Osijek
Naziv događanja: Besplatni seminar - “Kako biti uspješan menadžer?“
Prostor događanja: Jagerova 5
Vrijeme događanja: 2.10.2015. u 17 sati
Opis događanja: BESPLATNI SEMINAR
Objavljeno: 21. rujna, 2015.
U današnja vremena brzih promjena i iznimne konkurencije, kako poslovne, tako i individualne, najvažnije je steći vještine kojima ćemo pripremiti sebe i organizaciju koju vodimo za opstanak na tržištu.

Predstaviti sebe ili poduzeće, biti drukčiji od drugih kroz poslovni bonton i poznavanje psihologije prodaje osnovna je konkurentska prednost pred sve većim brojem natjecatelja, kako u poslovanju tvrtke, tako i u zapošljavanju i osobnoj prodaji. Treba dobro isplanirati, organizirati i primijeniti svaki svoj korak u pronalaženju kupca, poslovnog partnera ili poslodavca. Treba naučiti biti dobar menadžer.

Ako vas zanimaju tehnike uspješnog menadžmenta prijavite se na besplatni seminar na temu “Kako biti uspješan menadžer?“. Seminar će voditi stručnjak sa Katedre za menadžment Darko Balaš, a idealan je za sve one koji žele postati menadžeri tvrtke ili se usavršavati u području menadžmeta. Na seminaru će biti prezentirane mogućnosti obrazovanja u područjima prodaje i marketinga. Seminar će se održati u učionici br. 3, L. Jagera 5, Osijek, u petak 2.10.2015. godine u 17:00 h.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto već danas. Pošaljite Vaše ime, prezime i kontakt telefon na e-mail seminar@edunova.hr
Naziv organizatora: Edunova - Ustanova za obrazovanje odraslih
Kontakt osoba organizatora: Eduard Kuzma
Email adresa kontakt osobe: seminar@edunova.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 031205555
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.