PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Osječko - baranjska županija

Mjesto: Osijek
Naziv događanja: Jezični kviz
Prostor događanja: Info-centar za mlade Osijek, Ribarska 1
Vrijeme događanja: 28.9.2015., 12:30-13:30 sati
Opis događanja: Sudionici će igrati jezični kviz kroz igru na način da će se postavljati općenita pitanja o jeziku i da će za svako pitanje biti ponuđeno 4 odgovora. Ovisno koji odgovor odaberu A,B,C ili D morat će otići u jedan kut prostorije u kojem je to slovo. Sudionik koji bude imao najviše točnih odgovora će biti nagrađen. Sudionici koji budu na 2. i 3.mjestu po broju bodova također će biti simbolično nagrađeni. U okviru aktivnosti planiramo održati i kratko predavanje o obilježavanju Tjedna cjeloživotnog učenja te osvijestiti sudionike o važnosti učenja jezika.

Također planiramo u tom tjednu početi s održavanjem tečaja stranih jezika (engleski i/ili njemački jezik), ali zasad još nemamo definiran točan datum.
Naziv organizatora: PRONI Centar za socijalno podučavanje/ Regionalni info-centar za mlade Osijek
Kontakt osoba organizatora: Maja Knežević
Email adresa kontakt osobe: icm@proni.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 031/ 283-056, 095 5411 336
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.