PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Krapinsko - zagorska županija

Mjesto: Krapina
Naziv događanja: Dani otvorenih vrata u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u Krapini
Prostor događanja: Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina, K.Š.Đalskog, Krapina
Vrijeme događanja: 28. rujna do 2.listopada 2015. od 9:00 do 15:00
Opis događanja: Cilj Dana otvorenih vrata je podizanje svijesti o tome da učenje omogućuje stjecanje znanja i vještina traženih na tržištu rada i bitno povećava zapošljivost te da učenje i razvijanje građanskih kompetencija omogućuje aktivno sudjelovanje u društvu te učinkovito ostvarivanje i zaštitu vlastitih prava.
Posjetitelje će dočekati dežurni informatori pedagog/psiholog, a ponudit će informacije o mogućnostima obrazovanja i učenja povezanih s razvojem karijere, informacije o interaktivnom web portalu e-Usmjeravanje, pomoć u snalaženju kod pretraživanja informacija o upisnim mogućnostima obrazovanja odraslih. Uz mogućnost individualnih konzultacija, bit će prezentirana fotogalerija o provedenim obrazovanjima te primjeri dobre prakse.
Naziv organizatora: Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina
Kontakt osoba organizatora: Melita Horvat Peh
Email adresa kontakt osobe: melita.horvat-peh@hzz.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 049 382 252
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.