PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Krapinsko - zagorska županija

Mjesto: Krapina
Naziv događanja: Radionica "Učenjem do posla"
Prostor događanja: POU Krapina
Vrijeme događanja: 1. listopada 2015 od 11:00 do 12:30
Opis događanja: Aktivnosti radionice usmjerene su na promoviranje učenja i obrazovanja te planiranja karijere isticanjem važnosti kontinuiranog usvajanja novih znanja i vještina tijekom profesionalne karijere čime se osigurava veća konkurentnost na tržištu rada. Sudionici će moći saznati više o mogućnostima obrazovanja odraslih u Krapinsko- zagorskoj županiji, o iskustvima u provedenim obrazovanjima nezaposlenih osobe za zanimanja tražena na tržištu rada, brzini zapošljavanja nakon uključivanja u organizirane tijekove učenja, stilovima učenja odraslih, najčešćim preprekama učenju i savjetima kako ih prevladati te očekivanjima poslodavaca u segmentu traženih razina informatičke, digitalne kompetencije, matematičke kompetencije i komunikacije na stranim jezicima, kako bi se utjecalo na motivaciju nezaposlenih za ulaganje u sebe kroz samorazvoj i učenje.
Naziv organizatora: Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina
Kontakt osoba organizatora: Melita Horvat Peh
Email adresa kontakt osobe: melita.horavt-peh@hzz.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 049382252
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.