PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Koprivničko - križevačka županija

Mjesto: Koprivnica
Naziv događanja: 1.REVIJA FILMOVA FROOOM-a
Prostor događanja: Kino "Velebit"
Vrijeme događanja: 3.10.2015. u 11:00 sati
Opis događanja: Od 30.ožujka do 3.travnja ove godine zagrebačka multimedijalna skupina Bacači sjenki održala je intermedijalnu radionicu Frooom u Pučkom otvorenom učilištu Koprivnica. Petnaestoro osnovnoškolaca sudjelovalo je na filmaonici koju su Bacači sjenki održali u Pučkom otvorenom učilištu.
Mali su Koprivničanci vođeni ekipom umjetnika, pedagoga i stručnjaka u pet dana učili što se krije s one strane filmskoga platna. Svakodnevnim zagrijavanjima kroz dramske igre, raspravama o pogledanim filmovima te vježbama iz stop animacije učili su kako na drugačiji način sagledati filmski proces.Radionicu su vodili Marko Tadić, Nada Kovačević, Nikolina Bogdanović, Gordana Katalenić i Natko Stipaničev, a podržali su je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Hrvatski audiovizualni centar i Clubture.


I ove godine Frooom-a okupila se fenomenalna ekipa i djeca su svojim zalaganjem, razmišljanjima i ludom energijom u pet dana trajanja programa škole uvijek iznova stvarala momente o kojima će se pričati.
Iz tih zajedničkih momenata nastali su njihovi uratci - filmski eksperimenti i djela.
Njihove uratke nastale tijekom sezone 2014/2015 - u Zagrebu na Tuškancu i u OŠ Dr. Ivan Merz te na radionicama u Splitu, Pakracu, Rijeci i Koprivnici
gledatelji će moći vidjeti na 1. reviji filmova Frooom-a *

Naziv organizatora: POU Koprivnica i Umjetnička organizacija "Bacači sjenki"
Kontakt osoba organizatora: Maja Holek
Email adresa kontakt osobe: kultura@pou-kop.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 099/6692-433
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.