PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Grad Zagreb

Mjesto: HRVATSKI DRŽAVNI ARHIV
Naziv događanja: Tematske radionice i obilazak zgrade HDA
Prostor događanja: Hrvatski državni arhiv, Marulićev trg 21, 10000 Zagreb
Vrijeme događanja: 28. rujna - 03. listopada
Opis događanja:

Hrvatski državni arhiv s raznovrsnim edukativnim programima svojih tematskih radionica (povijesna, kartografska, genealoška, glagoljaška, povijest fotografije…) idealno je mjesto za stjecanje novih znanja. U sklopu radionica polaznici se upoznaju i sa zgradom arhiva koja je spomenik kulture 0 kategorije, te se tijekom obilaska imaju prilike susresti s djelima nekih od najvažnijih umjetnika hrvatske secesije. Izbor i opise tematskih radionica u HDA možete pogledati na našoj web stranici www.arhiv.hr. Ponuđene radionice mogu se prilagoditi svakoj dobi, od predškolske do srednjoškolske, od studentske do starosne. Trajanje radionica varira u duljini od jednog školskog sata pa do sat vremena, a termini održavanja se fiksiraju nakon što potencijalni polaznici izraze interes. Program radionica i obilaska HDA u Tjednu cjeloživotnog učenja je besplatan.

Naziv organizatora: HRVATSKI DRŽAVNI ARHIV
Kontakt osoba organizatora: IVONA FABRIS
Email adresa kontakt osobe: ifabris@arhiv.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 01/4801-981, 4801-930
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.