PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Vukovarsko - srijemska županija

Mjesto: Vukovar
Naziv događanja: Predavanje na temu: OBRAČUN PDV-A NAKON PRISTUPANJA HRVATSKE EUROPSKOJ UNIJI
Prostor događanja: U PROSTORIJAMA HRVATSKE GOSPODARSKE KOMORE VUKOVAR, ZMAJEVA ULICA 1
Vrijeme događanja: 02.10.2013. od 10:00 h do 14:00 h
Opis događanja: Republika Hrvatska je od 1. srpnja 2013. godine postala 28. članicom Europske unije od kada je na snagu stupio i novi Zakon o Porezu na dodanu vrijednost te Pravilnik o Porezu na dodanu vrijednost, usklađeni sa svim zahtjevima EU Direktiva.

Redovnim informiranjem o nadolazećim promjenama nastojimo omogućiti hrvatskim poduzetnicima da ostanu, ali i da postanu konkurentni u uvjetima uvećane liberalizacije trgovine robama i uslugama na tržištu Europske unije, kao i na međunarodnom tržištu.

Savjetovanje je zamišljeno kao interaktivno predavanje u kojem ćete nakon izlaganja gospodina Zvonimira Pavića, voditelja odjela za utvrđivanje poreza i doprinosa, Porezne uprave, Područnog ureda Osijek i gospodina Branimira Šarčevića, višeg upravnog savjetnika Područnog ureda Vukovar, moći postavljati pitanja sukladno Vašim interesima.
Naziv organizatora: HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA - ŽUPANIJSKA KOMORA VUKOVAR I HRVATSKA UDRUGA POSLODAVACA - REGIONALNI URED OSIJEK U SURADNJI SA POREZNOM UPRAVOM
Kontakt osoba organizatora: Ivan Marijanović (HGK VU) i Dušanka Miščević (HUP OS)
Email adresa kontakt osobe: hgkvu@hgk.hr; hup-osijek@hup.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 032/441-155 i 031/251-012
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.