PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Vukovarsko - srijemska županija

Mjesto: Vinkovci
Naziv događanja: Hrvatski olimpijski dani
Prostor događanja: Školska sportska dvorana O.Š. Ivan Goran Kovačić i Josip, karting staza – poligon HAK-a Kozarac, vinkovačko dvoransko plivalište „Lenije“ i streljana SK „Vinkovci“ u Lenijama
Vrijeme događanja: 11. rujna 2013. s početkom u 9:00h
Opis događanja: Povodom obilježavanja utemeljenja Hrvatskog olimpijskog odbora i pokretanja programa «Hrvatski olimpijski dan» Zajednica športskih udruga grada Vinkovaca u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem iz Vinkovaca, a u sklopu 7. Tjedna cjeloživotnog učenja organizirala je sportsko-rekreativni program.
Program je sastavljen od sportsko rekreativnih aktivnosti u kojima sudjeluju učenici osnovnih škola Ivan Goran Kovačić i Josip Kozarac. Kao nagrade za sudjelovanje u programu predviđene su bijele majice za sve sudionike. Cilj obilježavanja je poticanje pozitivnog pristupa životu i učenju, te promocija obrazovanja i sporta kroz druženje, igru i razonodu. Slogan ovih događanja je "Čovjek uči dok je živ!"
Naziv organizatora: Hrvatski olimpijski odbor
Kontakt osoba organizatora: Mirjana Bošnjak Kobaš
Email adresa kontakt osobe: zajednica@sport-vinkovci.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 099/22-31-688
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.