PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Vukovarsko - srijemska županija

Mjesto: Vinkovci
Naziv događanja: Predavanje na temu: Mogućnosti financiranja kroz europske strukturne fondove; Europski socijalni fond i primjeri dobre prakse cjeloživotnog učenja
Prostor događanja: Agencija za razvoj VSŽ Hrast d.o.o., A. Akšamovića 31 (potkrovlje Ekonomske škole)
Vrijeme događanja: 3.10.2013. u 11:00 h
Opis događanja: Pristupanjem Hrvatske Europskoj uniji otvorile su se nove mogućnosti financiranja projekata kroz instrumente Kohezijske politike, a riječ je o projektima financiranima iz strukturnih i investicijskih fondova. U financijskom razdoblju 2014.-2020. je za Hrvatsku predviđeno 8 milijardi eura, a o nama ovisi kolika će biti njihova iskorištenost. Jedan od instrumenata Kohezijske politike je u Europski socijalni fond koji zamjenjuje IV. komponentu IPA programa- Razvoj ljudskih potencijala, gdje je jedan od prioriteta i poticanje ulaganje u ljudske resurse odnosno cjeloživotno učenje.
Predavanje je u organizaciji Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast, koje aktivno sudjeluje u procesima apliciranja na natječaje koji ostvaruju ciljeve EU politika i ciljeve definirane Strategijom razvoja ljudskih potencijala Vukovarsko-srijemske županije 2011.-2013. Također, biti će predstavljeni projekti koje Agencija Hrast provodi te koji su konkretni primjeri dobre prakse razvoja i primjene cjeloživotnog učenja za korisnike različitih ciljnih skupina (dugotrajno nezaposlene žene, profesori i učenici srednjih strukovnih škola, članovi lokalnih partnerstava za zapošljavanje i dr.). .
Predavanje je namijenjeno ključnim dionicima na tržištu rada Vukovarsko-srijemske županije odgovornim i zainteresiranim za provedbu Strategije koje čine predstavnici javnog sektora posebice iz područja obrazovanja, osnovne i srednje škole, učilišta, veleučilišta, istraživačke i znanstvene institucije, organizacije civilnog društva, jedinice lokalnih samouprava, ali isto tako i privatni sektor.
Naziv organizatora: Agencija za razvoj VSŽ HRAST
Kontakt osoba organizatora: Ivana Marjanović i Ana Škrabo
Email adresa kontakt osobe: imarjanovic@ar.hrast.hr, askrabo@ar-hrast.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 032/300-579, 098/530-664, 099/401-5945
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.