PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Deset godina Tjedna cjeloživotnog učenja u Hrvatskoj

9. svibnja 2017.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih objavila je brošuru „Deset godina Tjedna cjeloživotnog učenja“. U brošuri su predstavljene najvažnije aktivnosti provedene u svim dosadašnjim Tjednima te najznačajnija postignuća ostvarena u sklopu ove nacionalne obrazovne kampanje. Posebno su istaknuti svi koji su tokom svih ovih godina na bilo koji način doprinijeli uspješnostiTjedna cjeloživotnog učenja.

Izrada brošure financirana je iz sredstava Europskog socijalnog fonda, u sklopu projekta Promocija cjeloživotnog učenja. Brošura je izrađena dvojezično, na hrvatskom i engleskom jeziku, a prijevod brošure ostvaren je u sklopu projekta EPALE Nacionalna služba podrške za Republiku Hrvatsku, sufinanciranog iz programa Erasmus+ Europske unije.

 

Obje verzije brošure (na hrvatskom i engleskom jeziku) možete besplatno preuzeti ovdje:

 

Deset godina Tjedna cjeloživotnog učenja u Hrvatskoj

Ten years of Lifelong learning week in Croatia

 

 

 


Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.