PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Vukovarsko - srijemska županija

Mjesto: Vinkovci
Naziv događanja: Konferencija „Primjeri dobre prakse ESI fondova“
Prostor događanja: Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o., A. Akšamovića 31 (potkrovlje Ekonomske škole)
Vrijeme događanja: 29.9.2016. u 11:00
Opis događanja: Cilj konferencije je predstaviti provedene i projekte u provedbi Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. koji su financirani iz Europskog socijalnog fonda. S obzirom na to da postojeći obrazovni programi u RH nisu u skladu s aktualnim potrebama dionika obrazovnog procesa niti tržišta rada, potrebno je modernizirati nastavu i stvoriti okruženje koje će na kvalitetniji način promicati obrazovna postignuća učenika te im omogućiti znanja i vještine koje će im povećati zapošljivost. Upravo iz tog razloga provedeni su ili se provode projekti čiji su nositelji srednje škole s područja Vukovarsko-srijemske županije i to: Ekonomska škola Vukovar za projekt „Modernizacija kurikuluma Vježbenička tvrtka“, Srednja škola Ilok za projekt „Kompetencije za budućnost“, te Gimnazija Matije Antuna Reljkovića Vinkovci za projekt „Prirodne znanosti su in“. Zajednički cilj navedenih projekata je stvoriti poticajno odgojno-obrazovno okruženje u srednjim školama na području županije modernizacijom i/ili razvojem novih školskih kurikuluma čime će se doprinijeti povećanju zapošljivosti učenika strukovnih škola, dok će učenicima vinkovačke gimnazije kroz dva nova kurikuluma fakultativne nastave omogućiti dodatna znanja iz područja biologije i fizike.
Naziv organizatora: Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o.
Kontakt osoba organizatora: Ana Škrabo
Email adresa kontakt osobe: askrabo@ar-hrast.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 032/300-585
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.