PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Vukovarsko - srijemska županija

Mjesto: Vukovar
Naziv događanja: Radionica izrade mentalnih mapa
Prostor događanja: Hotel Lav
Vrijeme događanja: 24. 9. 2016. 10:00 - 13:00
Opis događanja: Info centar za mlade Vukovar u suradnji s Gradskim savjetom mladih grada Vukovara 24. rujna 2016. godine organizira zanimljivu i praktičnu radionicu za mlade od 15 do 30 godina starosti s područja grada Vukovara.

Mentalne mape su odličan alat za učenje kroz odvajanje bitnih elemenata i njihova povezivanja u cjelinu.
Pomoću mentalnih mapa problemi koje ste imali s učenjem postati će prošlost. Naučite učiti s mentalnim mapama i zauvijek se oslobodite problema s učenjem.
Nema teme za koju se ne mogu koristiti u svrhu postavljanja i postizanja bilo kojih ciljeva.

Radionicu će voditi psiholog Marko Marincel i odgovarati na vaša pitanja, te vam pomoći u izradi vaše vlastite mentalne mape.

Broj sudionika je ograničen, stoga je potrebno prijaviti se najkasnije do 23.rujna 2016. godine. Prijaviti se možete na broj telefona 032/450-106, na mail adresu icm-vu@proni.hr ili u inbox Facebook stranice Info centra za mlade Vukovar. U prijavi je potrebno navesti: Ime i prezime, kontakt i jeste li učenik/ca, student/ica, zaposlen/a ili nezaposlen/a.
Naziv organizatora: PRONI Centar za socijalno podučavanje
Kontakt osoba organizatora: Sandra Kovačević
Email adresa kontakt osobe: icm-vu@proni.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 032 450 106
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.