PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Virovitičko - podravska županija

Mjesto: Virovitica
Naziv događanja: Promotivni upis u edukaciju Grafički dizajner
Prostor događanja: Algebra Virovitica
Vrijeme događanja: 26.09.-30.09. od 9-19h
Opis događanja: Popust, u Tjednu cjeloživotnog učenja, od 1.650 kn na redovnu cijenu!

Bilo da se radi o izradi loga, pozivnica, oglasa, novina, grafički dizajner svojim radom svakodnevno pridonosi brojnim platformama, te izdavaštvu u klasičnom i digitalnom obliku. Pri tome svoju kreativnost najbolje naplaćuje ako poznaje svaki stadij posla, od grafičkog oblikovanja fotografija i teksta u smislenu priču do njene pripreme za tisak ili objave na webu. U svijetu u kojem je vizual gotovo sve, rijetko koje poslovanje može proći bez usluga grafičkog dizajnera. Treba li vam potvrda za to? Okrenite se oko sebe na ulici ili posjetite omiljenu web stranicu. Svijet je prepun njegovih uradaka i traži još!

Grafički dizajner jedno je od perspektivnih zanimanja za kojim potražnja kontinuirano raste već nekoliko godina. Predviđa se da će samo u SAD-u do 2020. godine potražnja narasti za 13 posto.
Naziv organizatora: Algebra centra Virovitica
Kontakt osoba organizatora: Martina Kaminski
Email adresa kontakt osobe: virovitica@algebra.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 043/263-194
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.