PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Varaždinska županija

Mjesto: Varaždin
Naziv događanja: Predstavljanje Međunarodnog priručnika metoda grupnog profesionalnog usmjeravanja i portala e-Usmjeravanje
Prostor događanja: II. Osnovna škola Varaždin, Ul. Augusta Cesarca 10
Vrijeme događanja: 28. 9. 2016. 12:00
Opis događanja: Predavanje je namijenjeno Županijskom stručnom vijeću školskih knjižničara.
Međunarodni priručnik metoda grupnog profesionalnog usmjeravanja namijenjen je obrazovnim i karijernim savjetnicima koji dolaze u prilike savjetovati ili trenirati druge stručnjake srodnih područja, ili ih sami primjenjivati na određenoj populaciji. Priručnik sadrži testirane metode i radionice koje se odnose na oblikovanje vlastitih ciljeva, usmjeravanje i motiviranje, rješavanje frustracija, metode za osnaživanje samoodgovornosti, odabir obrazovanja i karijere, razvoj socijalnih vještina, analizu potencijala, itd.
Portal e-Usmjeravanje je mjesto na kojem se mogu pronaći informacije i alati koji pomažu u upravljanju karijerom, informacije koje su potrebne za izbor zanimanja, škole i studija, informacije o slobodnim radnim mjestima, vještinama koje su potrebne za traženje posla i brojne druge informacije koje mogu pomoći da lakše upravljate svojom karijerom.
Na portalu su dostupni i alati koji mogu pomoći kvalitetnijoj samoprocjeni vlastitih interesa i kompetencija.
Stručne savjetnice CISOK-a kroz interaktivno će predavanje stručne suradnike – knjižničare upoznati s navedenim metodama i alatima za profesionalno usmjeravanje kako bi bili osposobljeni za njihovo korištenje i primjenu.
Naziv organizatora: CISOK Varaždin
Kontakt osoba organizatora: Sanja Ježić, Marijana Dodigović
Email adresa kontakt osobe: cisok-varazdin@hzz.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 042 302 179
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.