PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Varaždinska županija

Mjesto: Hrvatski zavod za zapošljavanje Regionalni ured Varaždin
Naziv događanja: Kako se pravilno zauzeti za sebe, svoje želje i potrebe?
Prostor događanja: Hrvatski zavod za zapošljavanje regionalni ured Varaždin Baruna Trenka 56. Varaždin
Vrijeme događanja: 27.09.2016. od 10:00 do 11:30 sati
Opis događanja: Upoznati sudionike s pojmom, tehnikama ali i važnošću asertivnog komuniciranja da bi se u svijetu rada ali i svakodnevnom životu znali „zauzeti za sebe“ te da bi bili sposobni izražavati vlastite pozitivne i negativne misli i osjećaje, na neagresivan način i bez kršenja prava drugih osoba.
Sudionicima se na početku radionice pojasne razlike između agresivne, pasivne i asertivne komunikacije, upoznaje ih se s tehnikama asertivnog komuniciranja uz vježbu na konkretnim primjerima, te se radi na osvještavanju vlastitog načina komuniciranja. Mlade nezaposlene te dugotrajno nezaposlene osobe kroz aktivnosti ove radionice upoznaju prednosti asertivnog načina komuniciranja da bi se bolje prilagodile svijetu rada, te bez straha od autoriteta, odbačenosti ili razočaranja drugih (važnih osoba) mogle zauzeti za svoje želje i potrebe, poštujući pri tome želje i potrebe drugih.
Naziv organizatora: Hrvatski zavod za zapošljavanje Regionalni ured Varaždin
Kontakt osoba organizatora: Tihana Hrkač
Email adresa kontakt osobe: tihana.hrkac@hzz.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 042 401-513
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.