PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Varaždinska županija

Mjesto: Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Varaždin, Baruna Trenka 56
Naziv događanja: Radionica za dugotrajno nezaposlene osobe
Prostor događanja: Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Varaždin, Baruna Trenka 56, dvorana 2
Vrijeme događanja: 28.09.2016. od 10:00 do 11:30h
Opis događanja: Svrha provedbe: informirati nezaposlene osobe o mogućnostima obrazovanja odraslih te potrebi cjeloživotnog učenja i obrazovanja;motivirati na aktivniji pristup u smjeru razvoja osobnih kompetencija i vještina, a kako bi time povećali svoju konkurentnost i zapošljivost na tržištu rada.

Sudionici radionice informiraju se o današnjim potrebama i izazovima svijeta rada – kakva su kretanja na tržištu rada, što poslodavci traže – vještine i kompetencije, koje i kakve su promjene u zanimanjima, koja su to deficitarna i suficitarna zanimanja, kolika je važnost dodatnog obrazovanja i učenja tijekom cijelog radnog vijeka te shodno tome, kako da se pojedinac prilagodi izazovima i trendovima novih tehnologija i zahtjevima tržišta rada.
Naziv organizatora: Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Varaždin
Kontakt osoba organizatora: Senka Horvat
Email adresa kontakt osobe: Senka.Horvat@hzz.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 042/ 401 512
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.