PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Sisačko - moslavačka županija

Mjesto: Sisak
Naziv događanja: Cjeloživotnim učenjem do povećanja konkurentnosti na tržištu rada
Prostor događanja: Hrvatski zavod za zapošljavanje - Područni ured Sisak, Kralja Tomislava 15, 44 000 Sisak
Vrijeme događanja: 30.09.2016. u 13:00 sati
Opis događanja: Radionica se izvodi kao oblik grupnog rada pri čemu svi sudionici uz pomoć voditelja sudjeluju u zajedničkom procesu razmjene iskustva i učenja o sustavu obrazovanja odraslih te jačanja stavova o važnosti razvoja vještina i kompetencija potrebnih za uspješno zapošljavanje.
Cilj radionice je osvijestiti važnost cjeloživotnog učenja i motivirati sudionike na učenje, stjecanje kvalifikacija potrebnih za tržište rada, ali i pripremiti ih za donošenje profesionalnih odluka na temelju realnih mogućnosti te ih informirati i potaknuti na potencijalno uključivanje u obrazovne aktivnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Poseban naglasak je na učenju poduzetnosti u jačanju svog radnog potencijala i zapošljivosti kroz korištenje svih oblika učenja – formalnih, neformalnih i informalnih.
Naziv organizatora: HZZ- Područni ured Sisak
Kontakt osoba organizatora: Barbara Pađen
Email adresa kontakt osobe: barbara.paden@hzz.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 044/ 659-120
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.